Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Economizatoare gaz metan
320 lei
Brand
Economizatoare magnetice gaz metan
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Va prezentem un dispozitiv magnetic cu ajutorul caruia puteti economisi pana la 30 % din consumul de gaz metan din incinta locuintei, birourilor sau magazinului dumneavoastra.

Un set este compus din 8 magneti speciali conceputi pentru a influenta structura moleculara a hidrocarburilor din gazul metan(4 se alica pe teava de aductiune a apei si 4 pe teava de aductiune a gazului metan).

Cand moleculele de hidrocarburi trec prin campul magnetic se aliniaza si se energizeaza astfel aceste molecule se lipesc de moleculele de oxigen in camera de amestec, astfel creste puterea termica a flacarii (crescand puterea termica se scurteaza perioada de functionare a centralei termice, astfel se face o rediucere a consumului de gaz). Beneficiile acetui dispozitiv sunt ca pe langa faptul ca reduce consumul de gaz se reduc si noxele eliberate in atmosfera (astfel se protejeaza mai bine mediul inconjurator). Din cei 8 magneti speciali 4 se aseaza pe teava de aductiune a gaziului (nu este nevoie de proiecte speciale, NU SE MODIFICA INSTALATIA!), iar 4 pe teava de aductiune a apei inaintea primului teu (bifurcatie a instalatiei).

Apa dupa ce trece prin campul magnetic devine o apa mai pura, cristalizarea calcarului pe diferite instalatii sau aparate electrocasnice (masina de spalat, boiler etc.) este redusa (nu se mai foloseste solutie tip calgon la masina de spalat).

Apa are proprietati benefice pentru organism (gen apa vie sau structurata). Pentru detalii intrati pe www.jocuricopii.botosani.ro.    

Se fac livrari in Romania prin firma de curierat rapid sau Posta Romana. Pretul unui dispozitiv magnetic (setul de 8 magneti) este de 350 lei fara taxe de transport.
Din Gura in Gura